0

Salat af ristede nye gulerødder, brøndkarse, valnødder og feta (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær toppen af gulerødderne, men bevar 3 cm af det grønne. Skrub rødderne godt og del dem i kvarte på langs. Vend dem med lidt olie, sukker, salt og peber, bred dem ud på en bageplade og rist dem møre i ovnene ved 210 grader i 15-20 min. Kom valnødderne på en anden bageplade og rist dem med, ca. 5 min. til de er let gyldne. Køl dem af og hak dem groft. Anret de lune gulerødder på et fladt fad og lad dem køle en smule af. Klip brøndkarsen af nede ved roden og drys den over rødderne. Smuldr fetaen henover og drys med valnødder. Dryp med lidt olie og balsamico og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?