0

Salat af ristede pastinakker, avokado, gorgonzola og nødder (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skræl pastinakkerne og skær dem i smalle både på langs. Vend dem med olie, salt og peber, bred dem ud på en bageplade og bag dem møre og gyldne ved 200 grader i ca. 20 min. Halver avokadoerne, fjern skal og sten og skær kødet i både. Pil løget og snit det i tynde både. Pisk olie, eddike, presset hvidløg, honning, salt og peber sammen og smag til. Anret de lune pastinakker på et fladt fad og fordel avokadobåde og løg ovenpå. Dryp med dressingen og top salaten med gorgonzola i små klumper og grofthakkede nødder. Server straks som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?