0

Salat af ristet squash og svampe, grønne bønner og peberfrugt (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Nip bønnerne og kog dem i 5-7 min. Kom derefter bønnerne over i en skål, og køl dem hurtigt ned med iskoldt vand. Tag dem op og lad dem dryppe af.

Rens svampene, skær dem i mundrette bidder og snit squashen i samme størrelse tern. Varm halvdelen af olien op på panden og rist svampene 3 min. deri. Kom squashen ved og rist videre til de er møre med bid. Snit bønnerne en gang på skrå og blancher dem i min. 5-7 minutter i letsaltet vand. Snit den rensede peberfrugt i passende stykker. Pisk resten af olien, eddike og sennep godt sammen og smag til med salt, peber og sukker. Vend ristede grøntsager, bønner, peberfrugt og dressing godt sammen rundt, smag til og server lun. Giv den til fisk, kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.