0

Salat af tomater, avokado, edamamebønner og ristede østershatte med sherry-dijonvinaigrette

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sulfitter, Sennep

Fremgangsmåde

Trim østershattene, skær den seje stok bort og riv hattene i brede ensartede stykker. Varm 1 spsk. olie op på en lille pande, rist svampene med lidt salt og peber til de er let gyldne og møre og lad dem køle lidt af.

Kom de frosne bønner i en skål, overhæld med kogende vand og lad dem trække 5 min. Pisk 4 spsk. olie, sherry, citronsaft, honning, sennep og presset hvidløg godt sammen og smag til med salt og peber.

Halver tomaterne, fjern blomsten og skær kødet i mellemstore tern. Befri avokadoen for skal og sten og skær kødet som tomaterne. Snit rødløget i tynde både. Anret drænede bønner, tomater, avokado og østershatte flot indimellem hinanden på et fladt fad. Dryp dressingen over og drys med rødløg og gerne masser af iturevne basilikumblade. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Bonusinfo

Mukimame er bælgede edamamebønner. Edamamebønner er en sojabønne, hvor man spiser de grønne, umodne bønner. Navnene stammer fra Japan, hvor edamame betyder sojabønner med bælg, og mukimame er de bælgede bønner.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?