Koteletter: Dup koteletterne tørre, pensl dem godt med barbecuesauce på alle sider og lad dem marinere i 20 min. Læg dem på grillen ved middel varme og grill dem i 4-5 min. på hver side (afhængig af tykkelse) - pensl med mere sauce undervejs. Lad dem hvile tildækket i 15 min.
Salat: Skyl salaten og slyng den tør. Pil nektarinerne og fjern skal og sten fra avokadoerne. Skær nektarinkødet og avokadokødet i mellemstore tern. Soigner jordbær og skalotteløg og skær dem i skiver. Rist mandelflagerne let gyldne på en tør pande eller i ovnen. Dressing: Kom honning, balsamico, sennep, mayonnaise, chili, salt og peber i en foodprocessor og kør det ensartet. Tilsæt olie i en tynd stråle til dressingen er let tyk og cremet. Smag dressingen til.
Anretning: Fordel salaten i 4 (dybe) tallerkner og fordel frugter og grøntsager oven på. Skær koteletterne i skiver og anret dem i en vifte øverst på hver tallerken. Dryp med dressingen og drys med de ristede mandelflager og strimlet basilikum.
Server straks sammen med godt brød og evt. råstegte kartofler.
Kommentarer og forslag til opskriften