0

Salat med grillede nektariner, ristede mandelsplitter og blå ost (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Halver nektarinerne, fjern stenene og pensl skærfladerne med en smule olie. Varm en grillpande godt op og grill nektarinerne – kun på skærefladen – i 2-3 min. Rist mandelsplitterne let gyldne på en tør pande og køl af på køkkenrulle. Skyl salaten godt, slyng den tør og bræk bladene i mundrette bidder. Rør eddike, sennep, honning, salt og peber godt sammen i en skål. Tilsæt ca. 1 dl olie i en tynd stråle under konstant piskning til dressingen er tyk og cremet og smag til. Vend salaten med 1 spsk. dressing og anret den på et flot fad. Top med de grillede nektariner, små klumper af blå ost og ristede mandler. Dryp med lidt ekstra dressing og server straks til fx bagt laks, lammekølle eller helstegt kylling.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?