0

Salat med grillet majs, cherrytomater, forårsløg, oliven og kærnemælksdressing

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Træk majsens blade tilbage, fjern "hårene" og træk bladene tilbage op om kolben. Læg hele majsen i koldt vand mindst 15 min. Varm en grillpande op og grill den afdryppede majs ved middel varme i ca. 10 min. til den er mør - vend jævnligt. Skær imens tomaterne i kvarte, snit det rensede forårsløg i tynde skiver og hak olivenerne groft. Skyl salaten og slyng den tør. Pisk kærnemælk, mayonnaise, sennep, citronsaft, presset hvidløg, honning, salt og peber sammen til en cremet dressing og smag til. Fjern bladene på majsen og skær kernerne af kolben med en skarp kniv. Bred salaten ud på et fladt fad og fordel majskerner og cherrytomater ovenpå. Dryp dressingen henover og top med forårsløg og oliven. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ - eller kom stegt kyllingebryst eller tun i salaten og server som frokostsalat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?