0

Salat med grønne bønner, galiamelon, Comté (ost) og hasselnødder

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Hasselnødder, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder

Fremgangsmåde

Nip bønnerne og kog dem lige knapt møre i letsaltet vand (min. 5-7 min.). Overhæld dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af.

Befri melonen for skal og kerner og skær frugtkødet i skiver. Skyl salaten og del den i mundrette bidder. Skær osten i store, tynde flager og hak nødderne meget groft.

Bred salaten ud på et fladt fad og fordel bønner og melon oven på. Dryp med lidt jomfruolivenolie, basamicogalce og akaciehonning og top med osteflager og nødder.

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?