0

Salat med marinerede rødbeder, bacon, æble og rødløgsdressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kog rødbederne helt møre i letsaltet vand, overhæld dem med koldt vand og gnid skindet af. Skær dem i mundrette bidder, vend dem straks med olie, balsamico, salt og peber og lad dem trække tildækket, så de kan holde sig lune. Rist baconen sprød og dryp af på køkkenrulle. Skær æblerne i mellemsmå tern. Skyl salaten, dryp godt af og bræk den i mundrette stykker. Bred dem ud i en lav skål, fordel rødbederne ovenpå og drys med æbletern, bacon og gerne krydderurter. Hak løget meget fint og bland det med cremefraiche, sennep, sukker, salt og peber. Smag til og server dressing ved siden. Giv salaten til alle typer af kød og fisk.

Kommentarer og forslag til opskriften