Kartofler: Skrab kartoflerne og kog dem i 10 min. i saltet vand. Lad dem trække i yderligere 8-10 min. i det varme kogevand til de er møre. Hæld vandet fra og lad dem køle ned. Del kartoflerne i kvarte.
Marinade: 2 spsk. mørk balsamico, 3 spsk. olivenolie, salt og peber.
Broccoli: Skær broccolien i ultratynde buketter med en skarp kniv. Marinade: Rør ingredienserne sammen, hæld marinaden over broccolien og stil det i køleskabet i en times tid.
Ærter og dild: Pil ærterne og hak dilden.
Dressing: 2 spsk. hyldeblomstsaft (eller sirup), 2 spsk. lys balsamico, lidt honning, salt og peber, 3 spsk. olivenolie og væden fra broccolien.
Dressing: Rør ingredienserne sammen (vent med olivenolien og væden fra broccolien). Tilsæt olivenolie og pisk dressingen til den samler sig.
Samling: Vend kartoflerne sammen med ærter, broccoli og dild. Hæld lidt af væden fra broccolien i dressingen og vend dressingen sammen med salaten.
Kundekommentarer ()