0

Salsa af sukkermajs, sorte bønner, agurk og forårsløg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Trim majskolberne, kog dem møre i letsaltet vand og lad dem køle af. Flæk agurken på langs, skrab den bløde kerne væk og skær kødet i små tern. Snit forårsløget i tynde skiver og hak hvidløget helt fint. Skær majskernerne af kolben med en skarp kniv og vend dem med bønner, agurk, forårsløg og hvidløg. Rør olie, chili, salt og peber i og smag til med citronsaft. Server som tilbehør til grillmad, chili con carne eller som frisk dip/topping til nachos.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?