0

Salsasalat af appelsiner, ananaskirsebær og orange peberfrugt i vanille-chilidressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Flæk vanillestangen, skrab kornene ud og kom begge dele i en kasserolle. Rør chiliflager, olie, citronsaft, honning, salt og peber i og varm det forsigtigt op. Snit imens skallen af appelsinerne med en skarp kniv og skær kødet i små stykker. Befri ananaskirsebærrene for deres papirlignende skal, rens peberfrugten og snit begge dele i små tern. Pil og hak løget fint. Vend frugt, grønt og lun dressing sammen og smag til - lad gerne salsaen trække køligt i 30 min., så smagene kan nå og udvikle sig. Server til fisk, kylling eller gris.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?