0

Saltkogte aspargeskartofler med grillet peber-chilimayonnaise (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Smør snackpebrene med en smule olie og grill dem over kul eller under ovngrillen til skallen er blevet sort. Læg dem i en plastpose 10 min., fjern så skind, stok og kerner og skær kødet i grove tern. Kom dem i en foodprocessor sammen med stødt chili, mayonnaise, citronsaft, salt og peber og kør det til en ensartet glat creme. Smag til, anret og stil på køl indtil servering. Skrub kartoflerne godt og kom dem i en gryde med alt saltet og 1½ l vand. Læg låg på, kog op og lad kartoflerne simre til de er møre. Rør imens mayonnaise med Hæld vandet fra kartoflerne, bred dem ud på en rist og lad dem dampe af 5-7 min. Server med kryddermayonnaisen til som snack eller som tilbehør til grillet kød, fisk eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?