0

Saml selv misosuppe med gris, syltede æg og nudler

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

TIP: Jeg kan lide de hurtigt syltede æg, men skal det gå stærkt, så drop at sylte dem og kom kogte æg i suppen og smag til med sesamolie og tamari i stedet. Super nemt og stadig mega godt. 

1 min.
Gris og æg

1. Sæt vand over til æg og suppe.

2. Kom æggene i kogende vand mig kog dem i 7 min. fra vandet koger. Skyl dem straks i koldt vand. 

3. Lun sesamolie og tamari i en kasserolle med en smule honning og eddike. Fyld den lune lage i en frysepose. Pil æggene og kom dem i posen. Lad dem trække indtil servering. 

4. Flæk koteletterne så du får flade kødstykker. 2 pr. person. Steg dem gyldne og gennemstegte i lidt olie på en varm pande. Ca. 4-5 min. i alt. krydr dem dem salt. 

 

ramen krydderigulerødderforårsløgspidskålnudler
5 min.
Suppe og grønt

5. Kom 3 dl kogende vand pr. person i en gryde og krydr med ramenkrydderi. Tag en smule af suppen fra og rør misoen ud i lidt af suppen. Gem den til servering. 

6. Skrub eller skræl gulerødder og skær dem i julienne, snit kålen. hak forårsløg og gene den til servering. 

7. Kom nudler i suppen og lad dem dampe møre. Ca. 2-3 min. Tag den af varmen og smag den til med miso og lagen fra æggene. 

26 min.
Anretning

8. Halvér æggene og anret grønt i store skåle. Top emd nudler, suppe, kød og æg og afslut med snittet forårsløg. 

9. Nyd straks, gerne med både pinde og ske. 

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Ramen krydderi indeholder: 50% Urtebouillon 35% ristet sesam, 10% chili flager, 10% løgpulver.

Bonusinfo

Miso

- umamibomben der kan peppe enhver ret op!

Miso stammer fra Japan og er en fermenteret paste lavet på brune ris eller sojabønner.

Miso er karakteriseret med en enestående evne til at bidrage med unik dybde og umami til smagsprofilen i mange retter.