Fjern stokkene på svampene og kasser dem. Pensl hattene med lidt olie, krydr med salt og peber og grill dem møre ved middelvarme på en grillpande. Trim løgene og halver dem i den tykke ende. Pensl også dem med lidt olie, krydr med salt og peber og grill dem møre. Rist imens brødet og gnid den ene side med hvidløg. Saml sandwichen; brød, mayonnaise, salat, svampe, løg, skiver af tomat, tapenade eller pesto og brød.
Server straks med et glas koldt hvidvin til.
Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.
Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.
Kommentarer og forslag til opskriften