Skyl quinoa grundigt i en sigte med koldt vand. Kom den skyllede quinoa i en gryde, og tilsæt vand, så det dækker. Kog i 10 min., og lad quinoaen dryppe lidt af i en sigte, så evt. overskydende væde kan dryppe fra.
Skær æblerne i tern, og vend dem i den let afkølede quinoa sammen med lidt god olivenolie og de revne gulerødder. Smag til med lidt citronsaft, lidt sukker eller honning, salt og peber.
Rør en dressing af creme fraiche og ketchup, og smag den til med salt, peber, lidt citronsaft og evt. en smule sukker.
Del fisken i mindre stykker (4-5 pr person) og krydr dem med salt og peber (pas på med saltet, da der også er salt i panér-mixet). Vend stykkerne i tang-panér-mixet. Steg fisken i 2-3 min. i lidt neutral olie på en meget varm pande. Skru ned for blusset efter et par min. Tilsæt et par generøse klumper smør til panden, og lad smørret bruse op. Steg videre i 1 min. Vend fisken, krydr med salt og peber, tæl til 10, og så er fisken klar til servering.
Tænd ovnen på grill.
Skær burgerbollerne over, og sæt dem på en rist/bageplade med skærefladen opad. Lige inden servering sætter du burgerbollerne i den varme ovn helt oppe ved grillen. De skal have ca. 30 sek. på hver side. Gå ikke fra dem, så brænder de helt sikkert på. Smør begge halvdele af burgerbollerne med dressing.
Med denne tang-panérmix bliver dine fiskeretter super lækre. Tangen i mix’en gør, at fisken lettere forbliver saftig og tilfører fisken en velafbalanceret umami-smag samt naturlige salte og mineraler.
Ingredienser:
Dalarhvedemel. Ølandshvedemel. Salt. Peber. S. Latissima-tang
Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)
Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.
Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/
Kundekommentarer ()