0

Sauté af squash, gulerødder og rød peber i god olivenolie (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rens peberfrugterne og skær dem i store ruder. Skær squashen i mellemstore tern og snit gulerødderne i ½ cm tykke skiver. Del forårsløgene i en hvid og grøn del. Skær den hvide del i 1 cm brede stykker på en skrå vinkel og snit den grønne del samt hvidløg i tynde skiver. Varm olien op i en sauterpande ved middelsvag varme. Kom peberfrugter, gulerødder, de hvide løgstykker og hvidløg ved, krydr med salt og peber og læg låg på. Lad grøntsagerne simre stille og roligt i 25 min. Vend squashternene forsigtigt i, drys med en grønne del af forårsløgene og giv det hele 10 min. mere. Smag til med salt og peber og server straks til fisk, kød eller fjerkræ og groft brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften