0

Sauterede grønne bønner med hjertesalat og speck

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk

Fremgangsmåde

Nip bønnerne og del dem på midten med et meget skråt snit. Skær forårsløget i tynde skiver og snit hjertesalaten i 1 cm brede strimler. Snit speck’en i tern og rist dem gyldne og let sprøde på panden. Tag dem af med en hulske og dryp af på køkkenrulle. Kom smørret på samme pande og sauter forårsløg og bønner 5-7 min. Kom salaten ved og rist yderligere 2 min. Rør sukker, et godt kværn peber og ½ dl vand ved og lad det simre til vandet er kogt væk. Vend speckternene i, smag til med citronsaft, salt og peber og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?