0

Sauterede majroer med sennep, honning og æbler på sprød frillicesalat (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sennep

Fremgangsmåde

Skræl majroerne og kog dem lige knap møre i letsaltet vand. Skyl salaten godt, slyng den tør og bræk den i mundrette bidder. Befri æblerne for stilk og kernehus og skær kødet i både. Pisk honning, sennep, eddike, salt og peber godt sammen og stil den til side. Skær majroerne i brede både. Varm olien op på en pande og rist roerne let gyldne heri. Kom æblerne ved og sauter 3-4 min. Hæld honningdressingen på og kog ind til majroerne er glaseret. Anret roerne på salaten lige inden servering og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?