0

Sauterede sølvbeder med asparges og ristede mandler (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Snit løgene i tynde skiver og hak hvidløget fint. Bræk de træede ender af aspargeserne, snit dem i meget skrå skiver og skær sølvbederne i brede strimler. Sauter de to slags løg i en gryde i lidt olie uden at det tager farve. Kom aspargeserne ved og sauter yderligere 1 min. Tilsæt sølvbederne sammen med en lille smule vand samt vineddike, salt og peber. Læg låg på og lad grøntsagerne dampe et par minutter. Hak imens mandlerne groft. Kom grøntsagerne op på et fad, drys med de hakkede mandler og server straks til fisk eller mørke kødtyper.

Kommentarer og forslag til opskriften