0

Sauteret spidskål med majs, bacon og rødløg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Trim spidskålen, halver og fjern stokken. Snit bladene i ½ cm brede strimler. Befri majsene for blade og hår og skær kernerne fri af kolberne med en skarp kniv. Pil løget og snit det i tynde skiver. Skær baconen i 1 cm brede stykker på tværs af skiverne og rist dem flot gyldne på en tør pande - de skal ikke være helt sprøde! Kom smørret ved og sauter majs og løg med i 2 min. Kom kålen ved, krydr med salt og peber og sauter til grøntsagerne lige er møre, men med et fast bid. Vend evt. persillen i, smag til og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?