0
Schnitzel af lange med spaghetti alla Milanese

Schnitzel af lange med spaghetti alla Milanese

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

1 min.
  1. Pil hvidløg og skær halvdelen i tynde skiver (gem resten). Skræl og hak løg fint. Sautér hvidløg i olivenolie, til de er gyldne.
  2. Tilsæt løg og grofthakket tomat, og kog under låg i 5-6 min. Mos let og tilsæt hakket basilikum (gem lidt til pynt). Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker.
  3. Del fisken i portionsstykker og krydr med salt og knust peber. Knus resten af hvidløget og smør på fisken.
  4. Vend fisken i mel, derefter i æg/fløde/mælk, og til sidst i rasp med lidt revet parmesan. Pres paneringen godt fast.
  5. Kog pasta i godt saltet vand efter pakkens anvisning. Dræn pastaen og vend med tomatsauce og revet parmesan (gem lidt til pynt).
  6. Steg fisken i rigeligt fedtstof (halv neutral olie, halvt smør) i 2-3 min. på hver side.
  7. Servér med plukket basilikum og revet parmesan drysset over.

 

Velbekomme!

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Bonusinfo

Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.

Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.

Spaghetti:

Klassikeren og pastavariant nr. 1 som den mest elskede og brugte af alle pastavarianter.

 (* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)