0

Schnitzel med peberrod, kartofler og stuvet kål og agurkesalat

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
nye kartofleragurk
1 min.
Kartofler og agurkesalat

Sæt vand over til kartofler.

Skyl eller skrub kartoflerne. Salt en gryde med kogende vand og kog kartoflerne under låg i ca. 15 min. Eller til de er færdige. Afdryp dem inden brug. 

Kog 1 dl eddike og 1 dl sukker op i en kasserolle, til sukkeret er smeltet. krydr lagen med peber. 

Skær agurken i skiver og kom den i den lune lage. Vend rundt i den undervejs og lad den trække til servering. 

Filet á la mørbradægrasp
8 min.
Schnitzel

Skær kødet i aflange skiver. Bank dem gerne endnu fladere. Krydr det ,med salt og peber. 

Fyld tre dybe tallerkner: en med mel, en med rasp og en med pisket æg. 

Sæt en stor pande over. 

Vend kødet i mel, æg og rasp og steg det i olie på den varme pande. Ca. 3-4 min. på hver side. 

spidskålPiskeflødepeberrodcitron
15 min.
Kål og anretning

Snit kålen fint. Sautér den i en gryde i olivenolie og gerne lidt smør i 2-3 min. Hæld fløde på og lad den dampe indtil servering. Krydr den med salt. 

Skræl peberroden og riv den fint. 

Skær citronen i skiver. 

Anret Schnitzel med kartofler, afdryppet agurkesalat, citron, peberrod og kål og nyd straks. 

Kommentarer og forslag til opskriften