Sæt vand over til kartofler.
Skyl eller skrub kartoflerne. Salt en gryde med kogende vand og kog kartoflerne under låg i ca. 15 min. Eller til de er færdige. Afdryp dem inden brug.
Kog 1 dl eddike og 1 dl sukker op i en kasserolle, til sukkeret er smeltet. krydr lagen med peber.
Skær agurken i skiver og kom den i den lune lage. Vend rundt i den undervejs og lad den trække til servering.
Skær kødet i aflange skiver. Bank dem gerne endnu fladere. Krydr det ,med salt og peber.
Fyld tre dybe tallerkner: en med mel, en med rasp og en med pisket æg.
Sæt en stor pande over.
Vend kødet i mel, æg og rasp og steg det i olie på den varme pande. Ca. 3-4 min. på hver side.
Snit kålen fint. Sautér den i en gryde i olivenolie og gerne lidt smør i 2-3 min. Hæld fløde på og lad den dampe indtil servering. Krydr den med salt.
Skræl peberroden og riv den fint.
Skær citronen i skiver.
Anret Schnitzel med kartofler, afdryppet agurkesalat, citron, peberrod og kål og nyd straks.
Kommentarer og forslag til opskriften