Smag cremefraichen til med sennep, så den bliver som du kan lide den.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom kartoflerne i kogende, saltet vand og kog dem møre under låg. Ca. 17-20 min.
Skær kødet i skiver, så der er en skive pr. person. Bank dem let flade med hånden eller en kødhammer.
Pisk ligene sammen i en dyb tallerken. Fyld en anden dyb tallerken med mel og en tredje med rasp.
Vend kødet i mel, æg og rasp og steg schnitzlerne gyldne og lækre i olie og evt. smør. Ca. 3x3 min. på hver side.
Snit kål fint. Skær æble i både og snit forårsløg fint. Vend det hele sammen og smag til med lidt lys eddike, sukker, salt og lidt olivenolie. Klem gerne salaten let med hænderne, så den falder lidt sammen.
Smag cremefraichen til med lidt sennep, salt og peber.
Servér schnitzler med kartofler, sennepscreme og kålsalat
Kundekommentarer ()