0
Schnitzel med syrlig kålsalat og sennepscreme

Schnitzel med syrlig kålsalat og sennepscreme

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Smag creme fraiche til med sennep, så den bliver, som du kan lide den.

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

 

små kartoflerFilet á la mørbradægrasp
1 min.
Kartofler og schnitzel

Kog kartoflerne under låg i ca. 17-20 min., til de er møre. 

Skær kødet i skiver, så der er en skive pr. pers., og bank dem let flade med hånden eller en kødhammer. 

Pisk æg sammen i en dyb tallerken, og fyld en anden dyb tallerken med mel og en tredje med rasp. 

Vend kødet i mel, æg og rasp, og steg schnitzlerne gyldne og lækre i olie og evt. smør i ca. 3 min. på hver side. 

spidskålæblerforårsløgGrov sennepcreme fraiche 18%
8 min.
Kålsalat og sennepscreme

Snit kål og forårsløg fint, og skær æble i både. Vend det hele sammen, og smag til med lidt lys eddike, sukker, salt og lidt olivenolie.

Klem gerne salaten let med hænderne, så den falder lidt sammen. 

Smag creme fraiche til med lidt sennep, salt og peber. 

23 min.
Anretning

Servér schnitzler med kartofler, sennepscreme og kålsalat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?