Varm en gryde op ved høj varme. Når gryden er rygende varm, steges kødet i 1/2 tsk. olie pr. person. Steg kødet uden at røre for meget rundt i det, så det kan få godt med farve.
Hak svampene og løget groft. Når kødet har stegt i ca. 5 min., tilføres grøntsagerne efterhånden, som de er blevet hakket.
Steg grøntsagerne under omrøring i ca. 5 min.
Hæld fløden og passataen i gryden, og lad det simre i 15 min. Tilsæt evt. tørrede krydderier fra skabet som fx oregano, timian eller basilikum.
Sæt en anden gryde med rigeligt, saltet vand over at koge til pasta.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Dæk bunden af en tredje gryde med vand, kom majsen i, og sæt den over på høj varme med låg på.
Lad majsen dampe i 5 min.
Kom raspen i en pande sammen med 1 tsk. olie pr. person. Rist i ca. 5 min. under omrøring, indtil raspen får godt med farve. Krydr godt med salt.
Fordel pastaen i skåle, anret sovsen henover, og top med den ristede rasp. Servér majsen til.
Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.
Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.
Sedani: Er Rigatonis mindre fætter med riller som holder på saucen.
Sedani har fået navnet fordi den ligner stilken på et bladselleri (bladselleri=sedano på italiensk)
(* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)
Kundekommentarer ()