Varm en gryde op ved høj varme. Når gryden er rygende varm, steges kødet i 1/2 tsk. olie pr. person. Steg kødet uden at røre for meget rundt i det, så det kan få godt med farve.
Hak svampene og løg groft og hvidløg fint . Når kødet har stegt i ca. 5 min., tilføres grøntsagerne efterhånden, som de er blevet hakket.
Steg grøntsagerne under omrøring i ca. 5 min.
Hæld fløden og passataen i gryden, og lad det simre i 15 min. Tilsæt evt. tørrede krydderier fra skabet som fx oregano, timian eller basilikum.
Sæt en anden gryde med rigeligt, saltet vand over at koge til pasta.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Dæk bunden af en tredje gryde med vand, kom majsen i, og sæt den over på høj varme med låg på.
Lad majsen dampe i 5 min.
Kom raspen i en pande sammen med 1 tsk. olie pr. person. Rist i ca. 5 min. under omrøring, indtil raspen får godt med farve. Krydr godt med salt.
Fordel pastaen i skåle, anret sovsen henover, og top med den ristede rasp. Servér majsen til.
Kommentarer og forslag til opskriften