0

Selleripuré med karrysauterede rosenkål, rosiner og hasselnødder

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Knoldselleri, Mælk, Fløde, Sennep, Hasselnødder, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder

Fremgangsmåde

Skræl sellerien, skær den i grove tern og kog dem møre i usaltet vand.

Rens rosenkålene og halver dem igennem stokken. Smelt 2 spsk. smør ved middelvarme og tilsæt karryen. Kom rosenkål ved, krydr med salt og peber og sauter ca. 8 min. til rosenkålene næsten møre.

Dræn selleriternene godt og kom dem i en skål med fløde og 4 spsk. smør.

Blend dem til en blød puré med et piskeris og smag til med salt og peber. Anret dem varme puré i et lavt varmt fad, fordel rosenkålene ovenpå og drys med rosiner og grofthakkede nødder.

Server straks til fisk, gris, kalv eller lam.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?