Skræl sellerien, skær den i grove tern og kog dem møre i usaltet vand.
Rens rosenkålene og halver dem igennem stokken. Smelt 2 spsk. smør ved middelvarme og tilsæt karryen. Kom rosenkål ved, krydr med salt og peber og sauter ca. 8 min. til rosenkålene næsten møre.
Dræn selleriternene godt og kom dem i en skål med fløde og 4 spsk. smør.
Blend dem til en blød puré med et piskeris og smag til med salt og peber. Anret dem varme puré i et lavt varmt fad, fordel rosenkålene ovenpå og drys med rosiner og grofthakkede nødder.
Server straks til fisk, gris, kalv eller lam.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften