0
Sennepskylling med kartofler, spinat og peberfrugt

Sennepskylling med kartofler, spinat og peberfrugt

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

1. Bring kartoflerne i kog i letsaltet vand, og kog i ca. 12 minutter. Dræn vandet fra kartoflerne, og hold dem varme.

2. Krydr i mellemtiden kyllingebrysterne med salt og peber, og brun dem et par minutter på hver side ved høj varme i en dyb pande.

3. Tilsæt nu fløde, sennep, timianstilke samt 1 dl vand pr. dl fløde. Bring retten i kog og lad den derefter simre i 15 minutter, til saucen er kogt lidt ind. Smag saucen til med evt. ekstra sennep.

4. Skær peberfrugt i strimler. Lad peberfrugten koge med det sidste minut. Lige før retten serveres, vendes spinatblade i saucen.

5. Anrettes som på billedet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?