Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen til 225 grader varmluft med overvarme. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær blomkålen i små stykker, og spred dem ud på bagepladen.
Vend blomkålen i 1/2 spsk. olie pr. pers., og krydr med salt og peber. Bag blomkålen i ca. 20 min., indtil den har fået masser af farve, og er blevet mør.
Riv citronskallen og hvidløget ned i en skål. Hak persillen fint, og kom det i skålen sammen med citronsaften og yoghurten. Rør det godt sammen, og smag til med salt og peber.
Krydr fisken med salt på begge sider, og drys sennepspulver godt rundt på hele fisken. Bag den på bradepanden sammen med blomkålen, ca. 6 min. før servering, indtil den begynder at flage.
Varm en pande op ved høj varme, og steg gnocchi i ca. 2 min. på to sider i 1 tsk. olie pr. pers., indtil de får godt med farve, og er gennemvarme. Krydr dem med salt.
Servér fisken med blomkålen, gnocchien og gremolatayoghurten.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()