Forvarm ovnen til 225 °C.
Pil det yderste lag af porren, flæk den på midten, vask den grundigt og skær den i mindre stykker. Skrub kartoflerne grundigt, eller skræl dem, og skær dem i stængler. Læg dem på en bageplade dækket med bagepapir sammen med porren, og krydr med salt og 1/2 spsk. olie pr. person. Bag dem i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden overflade og er bløde hele vejen igennem.
Krydr fisken med salt på begge sider, og drys sennepspulver godt rundt på hele fisken. Bag den på bradepanden sammen med grøntsagerne, ca. 6 min. før servering.
Skyl kålen grundigt, hak den i fine strimler, og vend strimlerne med salt, peber og 1 spsk. eddike pr. person.
Skræl appelsinen, og skær den i mundrette stykker. Vend appelsiner i kålen lige før servering.
Servér laksen med det bagte grønt og salaten.
Velbekomme!
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()