0
Sennepslaks, rødkålssalat med appelsiner og bagte søde kartofler

Sennepslaks, rødkålssalat med appelsiner og bagte søde kartofler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
søde kartoflerporre
1 min.
Søde kartofler og porre

Forvarm ovnen til 225 °C.

Pil det yderste lag af porren, flæk den på midten, vask den grundigt og skær den i mindre stykker. Skrub kartoflerne grundigt, eller skræl dem, og skær dem i stængler. Læg dem på en bageplade dækket med bagepapir sammen med porren, og krydr med salt og 1/2 spsk. olie pr. person. Bag dem i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden overflade og er bløde hele vejen igennem.

ASC laks med skindsennepspulver
15 min.
Fisken

Krydr fisken med salt på begge sider, og drys sennepspulver godt rundt på hele fisken. Bag den på bradepanden sammen med grøntsagerne, ca. 6 min. før servering.

rødkålappelsinLys eddike
20 min.
Salaten

Skyl kålen grundigt, hak den i fine strimler, og vend strimlerne med salt, peber og 1 spsk. eddike pr. person. 

Skræl appelsinen, og skær den i mundrette stykker. Vend appelsiner i kålen lige før servering.

 

30 min.
Anretning

Servér laksen med det bagte grønt og salaten.

Velbekomme!

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
600 kcal
Fedt:
30,5 /30,5 /30,5 /30,5 /30,5 /30,5
heraf mættede fedtsyrer:
4,6 g
Kulhydrat:
47,9 g
heraf sukkerarter:
29,4 g
Kostfibre:
8,8 g
Protein:
29,4 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?