Forvarm ovnen til 200 grader.
Smør fisken ind i sennep, og lad den stå og temperere.
Skrub kartoflerne under vand, og skær dem ud i stave. Spred dem ud på en bageplade dækket med bagepapir, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person og krydr med salt. Kartoflerne bages i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Bag ligeledes løgene hele i ca. 15 min., indtil de er møre.
Tag løgene ud af ovnen, pil dem og flæk dem på midten. Vendes med salt og citronsaft.
Skyl tomaterne grundigt, og hak dem fint. Krydr dem med salt og peber.
Skyl kålen grundigt, og snit den i fine strimer. Overfør kålen til en skål, og krydr den med salt.
Bland 1/2 spsk. olivenolie, 1/2 spsk. eddike pr. person, lidt salt og peber i en skål.
Vend kål, tomater og dressing sammen lige før servering.
Fisken bages i ovnen med skindsiden opad i 6-8 min. Tjek den løbende under bagningen. Når skindet kan hives af fisken, er den færdig.
Servér fisken med bagt grønt og salat.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()