0
Sennepspaneret kyllingebryst med hvidløgstegte rødder og dildvinaigrette

Sennepspaneret kyllingebryst med hvidløgstegte rødder og dildvinaigrette

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

bagekartofler
1 min.
Bag kartoflerne

Indstil ovnen på 200 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær kartoflerne i stave, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr dem med salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.

gulerødderhvidløg
10 min.
Bag gulerødderne

Dæk en ny bradepande med bagepapir. 

Flæk gulerødderne i 4 stykker og spred ud på bagepladen med 1/2 spsk. olie pr. person, riv halvdelen af hvidløget henover og krydr med salt og peber.

Bag rødderne i ca. 15 min., indtil de har fået lidt farve og er blevet møre. 

kyllingebrystsenneprasp
20 min.
Steg kyllingen

Pensl kyllingen med sennepen, krydr med salt og vend den i raspen.

Steg kyllingen i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2-3 min. på hver side, indtil det har fået en flot gylden farve og er gennemstegt.

citrondild
25 min.
Rør vinaigretten

Riv resten af hvidløget ned i en skål og tilsæt hakket dild og citronsaften. Krydr med salt og peber og rør det godt rundt.

Anret gulerødderne på et fad med vinaigretten henover.

30 min.
Anretning

Servér kyllingen med gulerødderne og kartoflerne.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
597 kcal
Fedt:
23 g
heraf mættede fedtsyrer:
1,1 g
Kulhydrat:
56,4 g
heraf sukkerarter:
13,1 g
Kostfibre:
9,6 g
Protein:
34,7 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?