Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær kartoflerne i stave, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr dem med salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Dæk en ny bradepande med bagepapir.
Skær broccolien i grove stykker og overfør til bagepladen. Tilsæt 1/2 spsk. olie pr. person, revet hvidløg, salt og peber.
Bag broccolien i ca. 15 min. indtil de har fået godt med farve og er blevet møre.
Skær fisken i portionsstørrelser, krydr godt med salt og pensl med sennepen.
Kom fisken i et ildfast fad og bag i ca. 10 min., indtil den begynder at flage.
Kom broccolien i en stor skål og vend med revet citronskal, citronsaft og sesamolien. Smag til med salt og peber.
Servér fisken med kartoflerne og broccolien.
Kommentarer og forslag til opskriften