0
Sesam-kikærtestegt torsk med cajunstyle sweet potato & coleslaw

Sesam-kikærtestegt torsk med cajunstyle sweet potato & coleslaw

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Torsk, Sesam, Selleri

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
søde kartoflercajun krydderilime
1 min.
Cajunstyle sweet potato

Skræl de søde kartofler, og skær dem i små rustikke stykker. Kog dem under låg i en smule vand og smør, til de er møre. Du skal kun bruge ca. 1/2 til 1 dl vand. Mos kartoflerne til en grov kompot, og smag til med lidt cajun krydderi (brug ca. det halve her), salt samt en smule limeskræl og -saft. Gem nogle limebåde til anretning.

snittet kål & gulerodcoleslaw dressing
5 min.
Coleslaw

Vend snittet kål og gulerødder sammen med coleslawdressingen.

torskefilet uden skindkikærtemelsesamfrøcajun krydderi
10 min.
Sesam-kikærtestegt havkat

Skær fisken ud i mindre stykker, og krydr dem med det sidste cajunkrydderi og salt. Kom kikærtemel og sesamfrø i en skål, og bland det sammen. Vend fisken i blandingen, og steg fisken på en pande i neutral olie, til den er sprød, gylden og gennemstegt.

bredbladet persille
20 min.
Anretning:

Som vist på billedet. Drys med masser af hakket persille. Server limebåde til. 

Bonusinfo

Cajun krydderiet indeholder:

Spidskommen, sød paprika, hvidløg, cayenne, sort peber, timian, sennepskorn, oregano og havsalt

Cajun har sit navn fra Cajun-folket i Lousiana, der er efterkommere af franske kolonister, der blev fordrevet fra Acadienne i Canada af englænderne i 1775.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?