Skræl de søde kartofler, og skær dem i små rustikke stykker. Kog dem under låg i en smule vand og smør, til de er møre. Du skal kun bruge ca. 1/2 til 1 dl vand. Mos kartoflerne til en grov kompot, og smag til med lidt cajun krydderi (brug ca. det halve her), salt samt en smule limeskræl og -saft. Gem nogle limebåde til anretning.
Vend snittet kål og gulerødder sammen med coleslawdressingen.
Skær fisken ud i mindre stykker, og krydr dem med det sidste cajunkrydderi og salt. Kom kikærtemel og sesamfrø i en skål, og bland det sammen. Vend fisken i blandingen, og steg fisken på en pande i neutral olie, til den er sprød, gylden og gennemstegt.
Som vist på billedet. Drys med masser af hakket persille. Server limebåde til.
Cajun krydderiet indeholder:
Spidskommen, sød paprika, hvidløg, cayenne, sort peber, timian, sennepskorn, oregano og havsalt
Cajun har sit navn fra Cajun-folket i Lousiana, der er efterkommere af franske kolonister, der blev fordrevet fra Acadienne i Canada af englænderne i 1775.
Kundekommentarer ()