Sesamnudler er en klassisk ret, der henter sin inspiration fra det asiatiske køkken.
Disse nudler er kogte, og blandet med en lækker sesamdressing, der giver dem en rig smag og en silkeblød tekstur.
De er ofte garneret med grøntsager, som agurker og forårsløg, hvilket tilføjer en sprød kontrast til den bløde nudelbase.
Sesamnudler er en fornøjelse for smagsløgene og en favorit blandt dem, der elsker enkelhed og god smag i hver bid.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kog nudlerne i rigeligt godt saltet vand, efter anvisning på pakken.
Afkøl nudlerne en smule med koldt vand, og dræn dem i en sigte.
NB. De skal ikke være kolde, men blot lune.
Skær agurk i tynde stave, og snit forårsløg, så fint du kan.
Pil og pres hvidløg igennem en hvidløgspresse.
Riv ingefær fint, og hak peanuts groft.
Pisk tahin, peanutbutter, soya, sesamolie, sriracha sauce, hvidløg og ingefær sammen i en stor skål (stor nok til at nudlerne kan være deri) sammen med 1 spsk. god eddike og 1 tsk. sukker samt 1 spsk. kogende vand pr. pers., du laver mad til.
Sørg for at piske det godt sammen.
Vend de kogte lune nudler sammen med dressingen.
Anret i skåle, og top nudlerne med agurk, forårsløg og hakkede peanuts.
Kundekommentarer ()