0
Sesamstegt spidskål med blødt æg, bælgærter og ris

Sesamstegt spidskål med blødt æg, bælgærter og ris

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ris
1 min.
Ris

Start med at sætte risene over at koge efter anvisning på posen.

spidskålnye løgærter i bælgæg2
3 min.
Grønt

Skyl spidskål og løg. Skær spidskålen i tynde både, og skær løgene i kvarte.

Bælg ærterne.

Sæt en gryde over at koge til æg. Når vandet bulderkoger, tilsætter du æggene, og koger dem i fem et halvt min. Kom derefter æggene direkte over i iskoldt vand, så kogningen stopper.

citronristet sesamoliesesamfrø
15 min.
Grønt

Find en pande frem, og varm den op ved høj varme. Tilsæt sesamolie, løg og kål. Lad det stege 2-3 min. og tage lidt farve. Drys med sesamfrø, og kom ærterne op i panden. Læg et låg på, og lad det hele dampe i 2-3 min.

Fjern låget, og træk panden fra varmen. Smag til med lidt salt eller soya samt masser af fintrevet citronskal.

30 min.
Anretning

Pil ægget forsigtigt. Anret ris i bunden af en dyb tallerken med stegt grønt og blødt æg ovenpå.

Velbekomme! 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?