Start med at sætte risene over at koge efter anvisning på posen.
Skyl spidskål og løg. Skær spidskålen i tynde både, og skær løgene i kvarte.
Bælg ærterne.
Sæt en gryde over at koge til æg. Når vandet bulderkoger, tilsætter du æggene, og koger dem i fem et halvt min. Kom derefter æggene direkte over i iskoldt vand, så kogningen stopper.
Find en pande frem, og varm den op ved høj varme. Tilsæt sesamolie, løg og kål. Lad det stege 2-3 min. og tage lidt farve. Drys med sesamfrø, og kom ærterne op i panden. Læg et låg på, og lad det hele dampe i 2-3 min.
Fjern låget, og træk panden fra varmen. Smag til med lidt salt eller soya samt masser af fintrevet citronskal.
Pil ægget forsigtigt. Anret ris i bunden af en dyb tallerken med stegt grønt og blødt æg ovenpå.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()