0
Sharwarma style pizza med oksestrimler og salat

Sharwarma style pizza med oksestrimler og salat

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Pizza
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Jeg kan lide at grøntsager og kød er stegt sammen. Men hvid du foretrækker rå peberfrugt kan det sagtens funke. 

 

 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Tag pizzadejen ud af køleskabet og tænd ovnen på 220 grader, varmluft - eller så varmt som muligt. 
pizzadej - på surdejcreme fraiche 18%za'atar
1 min.
Pizza

Rul dejene ud, eller trak dem ud med hænderne. 
læg dem på bagepapir på bageplader og smør dem med et tyndt lag cremefraiche. Drys dem emd zataar og dryp dem med olivenolie. Bag dem i den varme ovn i ca. 10 min. 

 

løgoksekød i strimlerShawarma krydderirød peberfrugt
8 min.
Shawarma style oksekød

Skær løg og peberfrugt i strimler. 
Steg først kødet i olivenolie på en supervarm pande. Steg i 2-3 min. til det er gyldent. Krydr det med salt og peber og tag det af panden. 

Varm panden op igen. kom mere olie på og steg peberfrugt og løg ved høj varme i 2-3 min. Krydr grøntsagerne med salt. Tilsæt kød og væden det har smidt og steg ganske kort. Krydr med sharwarmakrydderi. 

hjertesalat
27 min.
Anretning

Snit salaten. 

Anret den varme pizza med stegt shawarma og sprød salat og nyd straks. Evt. med en god chilisauce. 

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

Za'atar indeholder: sesamfrø, timian, sumak og havsalt

Bruges i en lang række madretter fra Mellemøsten og den arabiske halvø. Za'atar spises oftest med friskbagt brød, der dyppes i olivenolie før krydderiblandingen drysses over eller i Manakish Za'atar.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?