0
Simpel grøn karry med kyllingebryst og citrongræs

Simpel grøn karry med kyllingebryst og citrongræs

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

brune ris
1 min.
Kog risen

Hæld risen i en kasserolle og fyld op med vand, så det dækker ca. 3 cm over risen. Tilsæt lidt salt og kog risen i ca. 20 min og lad det hvile 5 min efterfølgende. 

aubergineløg
3 min.
Bag grøntsagerne

Forvarm ovnen ved 180 grader varmluft.

Skær auberginen i grove stykker og overfør til en stor skål med 1 tsk. olie pr. person, krydr godt med salt og vend det rundt.

Skær løgene i kvarte og vend med auberginen.

Dæk en bradepande med bagepapir og bag grøntsagerne i ca. 20 min., indtil de er helt møre.

kyllingebryst uden skind
10 min.
Skær kyllingen

Skær kyllingen i ca. 2x2 cm tern og krydr med salt.

kokosmælkcitrongræsgrøn karrypasta
15 min.
Lav sovsen

Kom karryen og kokosmælken i en gryde og varm op ved middel varme.

Bank på den hvide del af citrongræsset og læg i gryden med kokosmælk. 

Få det op at simre og smag sovsen til med fiskesauce og lidt sukker.

20 min.
Tilsæt kødet

Kom kødet i karrysovsen og lad det tilberede i ca. 3-4 minutter.

25 min.
Tilsæt grøntsagerne

Kom de bagte grøntsager i sovsen og smag til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Fordel risene i skåle og anret karryretten henover.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?