0

Simpel thai nuddelsalat med stegt gris, mynte og peanuts

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

nam pla (fiskesauce)hvidløgmyntecitron
1 min.
Rør vinaigretten

Hæld 1/2 tsk. sukker pr. person i en skål og smelt med 1/2 spsk. kogende vand pr. person.

Tilsæt finterevet hvidløg og citronskal, fiskesaucen og hakkede mynteblade.

Smages til med citronsaft og salt.

Hakket grisekødthai sweet pork krydderi
5 min.
Steg kødet

Varm en pande op ved høj varme. Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. under omrøring, indtil kødet har fået lidt farve og er gennemstegt.

Tilsæt krydderiblandingen og smag til med salt og peber.

spidskål
10 min.
Hak kålen

Hak kålen i mundrette stykker og overfør til en stor skål.

Vend med 1/2 spsk. olie pr. person og smag til med salt og citronsaft.

peanuts
15 min.
Rist nødderne

Nødderne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen og hak dem groft.

fuldkornsnudler
20 min.
Kog nudlerne

Kog nudlerne som angivet på pakken.

fuldkornsnudler
20 min.
Kog nudlerne

Kog nudlerne som angivet på pakken.

25 min.
Anretning

Fordel nudlerne i skåle og anret kålen, kødet, nødderne og vinaigretten henover.

Bonusinfo

Thai sweet pork krydderi indeholder:

  • 50% Urtebouillon
  • 20% Korianderfrø
  • 10% Hvide peberkorn
  • 10% hvidløgspulver
  • 5% Sorte peberkorn
  • 5% Sechuan peberkorn

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?