Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hæld 1/2 tsk. sukker pr. person i en skål og smelt med 1/2 spsk. kogende vand pr. person.
Tilsæt finterevet hvidløg og citronskal, fiskesaucen og hakkede mynteblade.
Smages til med citronsaft og salt.
Varm en pande op ved høj varme. Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. under omrøring, indtil kødet har fået lidt farve og er gennemstegt.
Tilsæt krydderiblandingen og smag til med salt og peber.
Hak kålen i mundrette stykker og overfør til en stor skål.
Vend med 1/2 spsk. olie pr. person og smag til med salt og citronsaft.
Nødderne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen og hak dem groft.
Kog nudlerne som angivet på pakken.
Fordel nudlerne i skåle og anret kålen, kødet, nødderne og vinaigretten henover.
Thai sweet pork krydderi indeholder:
Kundekommentarer ()