0

Simple pandestegte gulerodsfritter (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Trim gulerødderne og riv dem fint – der skal være ca. 5 dl efter rivning. Riv de pillede løg ned oveni og tilsæt æg, rasp, 1 tsk. salt, et kværn peber og evt. krydderier. Rør det hele sammen til en jævn fars og lad den hvile 10 min. Kom olie på en pande, så det dækker med ½ cm og varm det godt op. Form farsen med hænderne til 12-15 små bøffer, ca. 1 cm tykke og 7 cm i diameter. Læg dem forsigtigt ned i olien og steg dem gyldne og møre på begge sider. Tag dem op med hulske, dryp af på køkkenrulle og drys med lidt groft salt. Server som snacks med fx mangochutney og raita til eller som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?