Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, rodfrugter og quinoa, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i quinoaen og rodfrugterne vendes. Saucen lunes i en lille gryde.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: RØDSPÆTTEFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Rodfrugter: Gulerod, SELLERI, rapsolie, persille, salt og peber
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Quinoa: Quinoa, rapsolie, citronsaft, persille, purløg, hvidløg, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g
Dildsauce: HØNSEFOND, FLØDE, maizena, dild, salt og peber
Nettovægt: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 365 kJ / 87 kcal
Fedt 1,5 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,2 g
Salt 0,23 g
Rodfrugter
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 184 kJ / 44 kcal
Fedt 1,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 5,1 g
heraf sukkerarter 3,9 g
Kostfibre 3,4 g
Protein 1,2 g
Salt 0,49 g
Quinoa
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1.579 kJ / 377 kcal
Fedt 10,4 g
heraf mættede fedtsyrer 1,0 g
Kulhydrat 57,5 g
heraf sukkerarter 0,1 g
Kostfibre 13,1 g
Protein 12,2 g
Salt 0,94 g
Dildsauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 396 kJ / 95 kcal
Fedt 8,3 g
heraf mættede fedtsyrer 5,3 g
Kulhydrat 4,3 g
heraf sukkerarter 0,6 g
Kostfibre 0,1 g
Protein 0,8 g
Salt 0,92 g
Kundekommentarer ()