Klip tomaterne, således at der stadig sidder lidt af stilken på. Snit nu et lille kryds i spidsen af tomaterne og vend dem forsigtigt med lidt honning eller sukker, hakket hvidløg, olivenolie, salt og peber. Bages i ovnen i ca. 1/2 time ved 175 grader.
Giv ærterne et opkog i 1/2 dl vand pr. person samt en generøs klump smør. Lad ærterne koge i 1 minut. Tilsæt piskefløde, og urtebouillon og kog ind, til fløden tykner omkring ærterne. Riv 2/3 af osten i, og vend med hakket kørvel (gem lidt til pynt). Smag til med salt og peber.
FIF: Lige inden servering, kan du hælde den væde der ligger ved de bagte tomater i saucen. Det giver god umami-smag til retten! Blend ærtesaucen sammen med lidt salt, sukker og peber til en fin skummende sauce. Lige inden servering koges saucen op. Den kan evt. skummes op med en stavblender.
Kog pastaen al dente. Dræn vandet fra, og lad pastaen blive i gryden.
Lav 1-2 ikke gennemgående snit i fiskefileterne, og fold dem, så de har samme tykkelse over det hele. Krydres med salt og peber. Steg fileterne i olie på den ene side, til de er gyldne, kom en lille klump smør på panden og vend fisken når den er afbruset.
Vend pasta og ærtesauce sammen og fordel i bunden af en varm tallerken. Anret fisk og tomater derpå. Pynt med det sidste kørvel.
Himmelbjergost er fremstillet af komælk fra Midtjylland. Det økologiske mejeri producerer denne utrolig fine faste ost. De lokale økologiske landmænd gør en dyd ud af, at leve op til de økologiske krav om høj mælkekvalitet. Køerne går frit langs Himmelbjerget rod, hvor der er en meget frodig natur. Mælken holdes i separate tanke og føres skånsomt ind i de små ostekar på kun 1000 liter, hvor osteprocessen foregår, hvorefter den presses nænsomt i de gamle osteforme. Osten modnes i 12-16 mdr. på GRAND fromages Affinageri. Osten er fast med fine toner af karamel, brændte mandel og er fint afrundet med en let syre.
Kundekommentarer ()