Linsecurry: Hak løg (brug 1/3 her), hvidløg og ingefær fint. Sautér det i en gryde med olie ved middel varme til løgene bliver glasklare. De må ikke tage farve. Tilsæt Murgh Makhani og lad svitse med i 30 sekunder. Tilsæt linser og kokosmælk. Kog ved lav varme, til linserne er møre og koger lidt ud. Tilsæt vand undervejs, hvis curryen bliver for tyk, inden linserne er møre. Når de er færdige, røres en god klat smør i og der smages til med godt med salt og limesaft og evt. lidt ekstra krydderi.
Stegte løg: Skær løgene i strimler (brug 2/3 her). Steg dem ved lav varme med lidt salt i ca. 15 til 25 minutter. De skal blive helt bløde og kun tage en anelse farve.
Rødspættefilet: Dup filetterne tørre og krydr dem med salt og peber. Rul dem sammen. Damp dem i gryde med låg og en centimeter vand i bunden. Det tager ca. 8 minutter
Anretning: Anret fisken i en dyb tallerken med linsecurry og stegte løg over. Pynt med koriander og limebåde.
Kundekommentarer ()