Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, kartofler og grønt ind i en 200 grader varm ovn i 20 minutter. Efter 10 minutter røres der lidt rundt i begge dele.
Tjek at fisken er gennem tilberedt, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: RØDSPÆTTEFILET
Nettovægt: ca. 300 g / 600 g.
Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Stuvning: HØNSEFOND, løg, spinat, ærter, FLØDE, maizena, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 365 kJ / 87 kcal
Fedt 1,5 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,2 g
Salt 0,23 g
Kartofler
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 387 kJ / 92 kcal 4
Fedt 1,7 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 16,4 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 1,9 g
Salt 0,94 g
Stuvning
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 239 kJ / 57 kcal
Fedt 3,2 g
heraf mættede fedtsyrer 1,9 g
Kulhydrat 4,3 g
heraf sukkerarter 2,2 g
Kostfibre 1,6 g
Protein 2,2 g
Salt 0,37 g
Kundekommentarer ()