0

Rødspætte med spinat og ærte stuvning samt persille kartofler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, kartofler og grønt ind i en 200 grader varm ovn i 20 minutter. Efter 10 minutter røres der lidt rundt i begge dele.

Tjek at fisken er gennem tilberedt, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: RØDSPÆTTEFILET

Nettovægt: ca. 300 g / 600 g.

Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber

Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.

Stuvning: HØNSEFOND, løg, spinat, ærter, FLØDE, maizena, salt og peber    

Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.

  • Levering 31. juli – bedst før 1. august
  • Levering 2. august - bedst før 3. august 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 365 kJ / 87 kcal

Fedt 1,5 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,2 g

Salt 0,23 g

 

Kartofler

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 387 kJ / 92 kcal 4

Fedt 1,7 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 16,4 g

heraf sukkerarter 1,0 g

Kostfibre 1,5 g

Protein 1,9 g

Salt 0,94 g

 

Stuvning

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 239 kJ / 57 kcal

Fedt 3,2 g

heraf mættede fedtsyrer 1,9 g

Kulhydrat 4,3 g

heraf sukkerarter 2,2 g

Kostfibre 1,6 g

Protein 2,2 g

Salt 0,37 g

 

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?