0

Rødspættefilet med græskarpuré og små kartofler med citron og persille

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, kartofler og græskarpure, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i pureen og kartoflerne vendes.

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: RØDSPÆTTEFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Græskarpure:  Hokaido græskar, gulerod, FLØDE, HØNSEFOND, hvidløg, SMØR, spidskommen, salt og peber

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, citron, salt og peber

Nettovægt: ca. 400 g/ ca. 800 g. 

  • Levering 7. oktober – bedst før 8. oktober
  • Levering 9. oktober - bedst før 10. oktober 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 411 kJ / 98 kcal

Fedt 2,8 g

heraf mættede fedtsyrer 1,1 g

Kulhydrat 0,3 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,1 g

Protein 17,7 g

Salt 0,55 g

 

 

Græskarpure

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 372 kJ / 89 kcal

Fedt 7,9 g

heraf mættede fedtsyrer 5,1 g

Kulhydrat 3,4 g

heraf sukkerarter 2,9 g

Kostfibre 1,1 g

Protein 0,9 g

Salt 0,23 g

 

Kartofler

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 386 kJ / 92 kcal

Fedt 1,7 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 16,3 g

heraf sukkerarter 1,0 g

Kostfibre 1,5 g

Protein 1,9 g

Salt 0,48 g

 

 

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.