Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, kartofler og græskarpure, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i pureen og kartoflerne vendes.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: RØDSPÆTTEFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Græskarpure: Hokaido græskar, gulerod, FLØDE, HØNSEFOND, hvidløg, SMØR, spidskommen, salt og peber
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, citron, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ ca. 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 411 kJ / 98 kcal
Fedt 2,8 g
heraf mættede fedtsyrer 1,1 g
Kulhydrat 0,3 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,1 g
Protein 17,7 g
Salt 0,55 g
Græskarpure
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 372 kJ / 89 kcal
Fedt 7,9 g
heraf mættede fedtsyrer 5,1 g
Kulhydrat 3,4 g
heraf sukkerarter 2,9 g
Kostfibre 1,1 g
Protein 0,9 g
Salt 0,23 g
Kartofler
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 386 kJ / 92 kcal
Fedt 1,7 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 16,3 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 1,9 g
Salt 0,48 g
Kommentarer og forslag til opskriften