Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, rodfrugter og risottoen ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Husk efter 10 minutter at røre rundt i rodfrugterne og risottoen. Risottoen kan med fordel tilsættes en lille smule vand, fløde eller mælk
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: ISINGFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Rodfrugter: Gulerod, SELLERI, rapsolie, persille, timian, salt og peber.
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Risotto: HØNSEFOND, risotto ris, FLØDE, champignon, løg, hvidløg, PARMESAN, HVIDVIN, persille, salt og peber.
Nettovægt: ca. 450 g/ca. 900 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 343 kJ / 82 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,0 g
Salt 0,19 g
Rodfrugter
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 179 kJ / 43 kcal
Fedt 1,2 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 5,3 g
heraf sukkerarter 4,6 g
Kostfibre 3,2 g
Protein 1,1 g
Salt 0,38 g
Risotto
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 529 kJ / 126 kcal
Fedt 4,6 g
heraf mættede fedtsyrer 2,9 g
Kulhydrat 16,8 g
heraf sukkerarter 0,7 g
Kostfibre 0,4 g
Protein 3,0 g
Salt 0,64 g
Kundekommentarer ()