0

Isingfilet med svamperisotto og bagte rodfrugter

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, rodfrugter og risottoen ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Husk efter 10 minutter at røre rundt i rodfrugterne og risottoen. Risottoen kan med fordel tilsættes en lille smule vand, fløde eller mælk

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: ISINGFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Rodfrugter: Gulerod, SELLERI, rapsolie, persille, timian, salt og peber.

Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g. 

Risotto: HØNSEFOND, risotto ris, FLØDE, champignon, løg, hvidløg, PARMESAN, HVIDVIN, persille, salt og peber.

Nettovægt: ca. 450 g/ca. 900 g. 

  • Levering 13. januar – bedst før 14. januar
  • Levering 15. januar - bedst før 16. januar 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 343 kJ / 82 kcal

Fedt 1,0 g

heraf mættede fedtsyrer

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,0 g

Salt 0,19 g

 

 

Rodfrugter

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 179 kJ / 43 kcal

Fedt 1,2 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 5,3 g

heraf sukkerarter 4,6 g

Kostfibre 3,2 g

Protein 1,1 g

Salt 0,38 g

 

Risotto

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 529 kJ / 126 kcal

Fedt 4,6 g

heraf mættede fedtsyrer 2,9 g

Kulhydrat 16,8 g

heraf sukkerarter 0,7 g

Kostfibre 0,4 g

Protein 3,0 g

Salt 0,64 g

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?