0
Skaftkotelet af frilandsgris med spidskål

Skaftkotelet af frilandsgris med spidskål

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kimchi krydderiblandingkartoflerforårsløg
1 min.
Kartofler

Skyl kartoflerne, og del dem i kvarte - kog i rigeligt saltet vand. Damp dem af, og vend med riiigeligt smør samt ca. halvdelen af kimchiikrydderiet (pas på det er HOT). Rengør forårsløg og hak dem fint, hak også den grønne del. Kom forårsløg med toppe i mosen, og smag til med salt og peber.

spidskål
5 min.
Kål

Fjern de yderste blade på kålen, og skær stokken fra. Snit kålen så fint du magter. Skyl og afdryp kålen, kom den i en skål, og drys med lidt fint salt - knug det med hænderne, og lad det salte i 10 min.

skaftkotelettamari soya saucekoriander
20 min.
Koteletter

Skyl koriander og (se video ovenover)hak det fint. Krydr koteletterne med det sidste krydderiblanding samt salt, og vend dem i hvedemel. Steg dem sprøde og møre på en varm pande i olie. Når de er færdige (det tager 4-5 min. på hver side), hældes det meste af fedtstoffet fra panden. Steg den snittede kål på panden i et par min., mens du skærer koteletterne i ultratynde skiver. Vend kød og kål sammen med soya samt hakket koriander (brug både stilke og blade).

30 min.
Anretning

Fordel kimchikartofler i bunden af en tallerken, og top med kød og kål.

Bonusinfo

Kimchi krydderiblanding indeholder:

  • Paprikaflager
  • Hvidløgspulver
  • gochugaru, koreansk chili

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?